Wizz Air va lansa în iunie o cursă Sibiu - Londra

Compania aeriană low-cost Wizz Air va lansa, la 14 iunie, o cursă de la Sibiu către Londra Luton, în prima etapă urmând să fie disponibile două zboruri pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă.

1157 afișări
Imaginea articolului Wizz Air va lansa în iunie o cursă Sibiu - Londra

Wizz Air va lansa în iunie o cursă Sibiu - Londra (Imagine: Alex Drifter / Mediafax Foto)

Biletele pot fi rezervate la preţuri de la 179 lei pentru un zbor, cu taxe incluse, precizează compania.

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel internaţional, în creştere cu 12%, iar la nivelul României traficul a totalizat 3,2 milioane pasageri, în creştere cu 14%.

Compania aeriană operează o flotă de 45 de aeronave pe aproximativ 300 de rute, făcând legătura cu 90 de destinaţii din 35 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici