Yahoo! ar putea trece printr-un proces de reorganizare

Yahoo! ar putea trece printr-un proces de reorganizare, care are ca scop centralizarea diviziilor de e-mail, căutare şi pagini personale într-o singură structură globală, într-o încercare de a îmbunătăţi coordonarea dintre produsele comercializate şi grupurile de vânzări, scrie Wall Street Journal.

9 afișări
Imaginea articolului Yahoo! ar putea trece printr-un proces de reorganizare

Yahoo! ar putea trece printr-un proces de reorganizare

Potrivit unor surse apropiate discuţiilor, citate de WSJ şi preluate de Reuters, operaţiunea este iniţiată de preşedintele companiei, Sue Decker, şi survine după ce Yahoo! a pus capăt negocierilor privind o preluare din partea Microsoft în favoarea unui acord cu Google.

Conducerea companiei de servicii online încearcă, prin reorganizare, să convingă acţionarii că este capabilă să îmbunătăţească substanţial afacerile, după ce mai mulţi directori şi-au anunţat demisiile.

Directorul general al diviziei de căutare, Vish Makhijani, şi managerul diviziei de e-mail şi mesagerie instant, Brad Garlinghouse, vor părăsi funcţiile, potrivit blogului de tehnologie şi investiţii TechCrunch.

Totodată, liderul platformei de marketing prin căutare Panama a Yahoo!, Qi Lu, va părăsi compania.

În plus, compania a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că vicepreşedintele executiv a diviziei de reţele, Jeff Weiner, a părăsit Yahoo!.

Purtătorii de cuvânt ai Yahoo! nu au comentat pe marginea planurilor de reorganizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici