Zara îşi doreşte să aducă în România singurul brand pe care nu-l avea pe piaţa locală. Cele mai noi informaţii despre magazinul care se va deschide în acest an

Brandul Uterque este poziţionat pe segmentul premium şi este specializat în vânzarea de accesorii, deşi are şi o colecţie mai puţin extinsă de haine, scrie Ziarul Financiar.

13755 afișări
Imaginea articolului Zara îşi doreşte să aducă în România singurul brand pe care nu-l avea pe piaţa locală. Cele mai noi informaţii despre magazinul care se va deschide în acest an

Proprietarul Zara mai face un pas să aducă în România singurul brand pe care nu-l avea pe piaţa locală. Uterque este poziţionat pe segmentul premium şi este specializat în vânzarea de accesorii

Grupul spaniol Inditex, care deţine în portofoliu mai multe branduri de modă printre care şi Zara, va deschide în perioada următoare primul magazin Uterque din România în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Retailerul a înfiinţat în acest an compania Uterque Fashion Ro cu un capital social de 200.000 de lei. Com­pania va opera brandul cu acelaşi nume, acesta fiind un prim pas oficial care marchează venirea pe piaţa locală.

De altfel, acesta este modelul de lucru al spaniolilor care au pe piaţa lo­cală deja şapte branduri – Zara, Zara Home, Urterque, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius şi Oysho. Fiecare brand este operat de o companie sepa­rată. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Uterque.

Primul magazin sub acest brand urmează să fie deschis în acest an în mallul Băneasa Shopping City din nor­dul Capitalei, după cum a scris Ziarul Financiar încă de anul trecut.

Citeşte continuarea pe ZF

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici