Ziarul Financiar a lansat Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie 2013

Marile companii, care în general sunt mari exportatori, merg bine, însă evoluţia lor nu este suficientă şi pentru restul economiei, care a stagnat anul trecut, potrivit celei de-a opta ediţii a Anuarului de business al României-"Cei mai mari jucători din economie", lansat, joi, de Ziarul Financiar.

401 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar a lansat Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie 2013

Ziarul Financiar a lansat Anuarul de business al României - Cei mai mari jucători din economie 2013

Anuarul se constituie într-o analiză a economiei romåneşti după cinci ani de criză, conţinând topuri ale celor mai importanţi jucători care activează în domenii precum Energie, Construcţii, Industrie, Servicii, Bunuri de Consum, IT&C.

Cei mai mari producători de echipamente şi furnizori de servicii pentru sectorul petrolului, gazelor şi energiei electrice, topuri ale celor mai mari companii de construcţii, ale producătorilor de materiale de construcţii şi ale principalilor proprietari de active imobiliare, în funcţie de încasările generate, topuri din domeniul industriei siderurgice, metalurgice neferoasă sunt în cele aproape 120 de pagini ale anuarului.

Cititorii pot afla care sunt cei mai mari producători agricoli şi cele mai mari companii de agrobusiness, cei mai mari jucători de pe piaţa băuturilor nonalocoolice şi alcoolice, jucătorii din industria vinului, a berii, a ţigărilor şi a bunurilor de larg consum nealimentar.

Din Anuarul de business al României cei interesaţi pot afla cum a evoluat cererea de carburanţi din 2011 până în prezent, care au fost principalele caracteristici ale pieţei locale a construcţiilor în 2012, cât a crescut acest sector anul trecut comparativ cu cel anterior şi prognozele pentru 2013, ce se va întampla cu industria locală până când Guvernul va schiţa noua hartă economică a României sau evoluţia vânzărilor bunurilor de consum.

Anuarul s-a distrbuit gratuit abonaţilor Ziarului Financiar, fiind apoi disponibil pentru a fi achiziţionat pe site-ul www.zf.ro, la sectiunea "Anuare": http://www.zf.ro/anuare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici