Ziarul Financiar a premiat marile tranzacţii din business-ul românesc la ZF Dinner Top Tranzacţii

Ziarul Financiar a premiat marile tranzacţii din business-ul românesc miercuri seara, în cadrul evenimentului ZF Dinner Top Tranzacţii şi a dezvăluit secretele din spatele lor în catalogul lansat cu acest prilej.

292 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar a premiat marile tranzacţii din business-ul românesc la ZF Dinner Top Tranzacţii

Ziarul Financiar a premiat marile tranzacţii din business-ul românesc la ZF Dinner Top Tranzacţii

Pentru al şaptelea an Ziarul Financiar a reunit în cadrul evenimentului artizanii celor mai importante dealuri, împreună cu analişti si experţi din domeniile cuprinse în catalog pentru a analiza tranzacţiile de referinţă din ultimul an şi despre impactul lor pentru business-ul local. În premieră, în cadrul galei din acest an, au fost premiaţi oamenii de afaceri de succes din România şi cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc încheiate în 2012 şi în primele două luni ale anului 2013.

Au fost acordate nouă premii, pentru nouă categorii diferite:

- Cea mai mare tranzacţie din 2012 - Bergenbier

- Cea mai mare tranzacţie de pe bursă - Azomureş

- Cel mai activ investitor imobiliar - Nepi

- Cea mai mare tranzacţie online - eMAG

- Cel mai activ consultant de pe piaţa de fuziuni şi achiziţii în 2012 – KPMG

- Cea mai activă firmă de avocatură pe piaţa de fuziuni şi achiziţii in 2012 - NNDKP

- Cel mai mare investitor român de pe piaţa de fuziuni şi achiziţii în 2012 - Dragoş Bîlteanu

- Premiul pentru construcţia unei companii – EnergoBit

- Premiul pentru viziunea în afaceri - Eugen Banciu

Premiul pentru cel mai mare investitor român de pe piaţa de fuziuni şi achiziţii în 2012 a fost acordat de ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Cele mai mari case de avocatură şi cei mai activi consultanţi, care sunt sectoarele unde intră cei mai mulţi bani în prezent şi cele mai dinamice domenii de activitate, ce societăţi au ieşit din top şi care ramân active, precum şi care este tendinţa generală a românilor în ceea ce priveşte piaţa de fuziuni şi achiziţii, cu alte cuvinte poveştile nespuse din spatele tranzacţiilor de succes, sunt prezentate cititorilor în cea de-a VII-a ediţie a catalogului TOP Tranzacţii, care a fost lansat în cadrul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici