COMENTARIU Lelia Munteanu: Claus şi kovidul

Astăzi, când s-au raportat cei mai multi morţi - 213 - şi (încă) 5 bolnavi în stare gravă au fost transferaţi din Capitală prin spitalele de provincie, Claus Magnus a încercat să dreagă busuiocul pe care l-a înfipt ieri în clanţă uşuindu-l pe Ludovic Orban din vârful Guvernului, uitând că în România bântuie kovidul.

1961 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Claus şi kovidul

COMENTARIU Lelia Munteanu: Claus şi kovidul

Şi cum altfel să dreagă busuiocul decât raportând noi succese în lupta cu epidemia? Mai multe ventilatoare, mai multe concetratoare de oxigen, mai multe paturi, mai multe..., tot mai multe. (Nu ne dezvăluie, de unde personal medical pentru atâta amar de dotări).

„Se lucrează, se lucrează rapid”, ne-a încredinţat. „În mai puţin de o săptămână, va veni prima tranşă din 3 milioane de teste rapide care sunt deja comandate”. Coincidenţă fericită: sunt alea pe care epidemiologii le cer din vară.

Claus Magnus încă mai crede că kovidul poate fi alungat  cu veşti bune („Sunt câteva veşti bune”) şi cu gândire pozitivă („avem în continuare un număr relativ limitat de infectări noi”).

Mă emoţionează că nu uită să ne ureze tuturor „multă sănătate”. În ziua (şi nu e departe) când ne va ordona „multă sănătate!” vom sări de pe patul de spital în poziţie de drepţi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici