COMENTARIU Lelia Munteanu: Măştile lui Iohannis

Îl minte frumos Guvernul său pe Preşedinte? Sau ne minte patetic Preşedintele mereu îngrijorat?

3456 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Măştile lui Iohannis

COMENTARIU Lelia Munteanu: Măştile lui Iohannis

La conferinţa de presă din 18 iunie, Klaus Magnus mărturisea: „Trebuie să vă spun că sunt îngrijorat. Sunt îngrijorat fiindcă am văzut în ultimele zile în fiecare zi un număr, zic eu, mare de noi pacienţi care sunt infectaţi cu noul virus - şi astăzi sunt peste 300 de persoane care au fost detectate cu acest virus”. Apoi - pentru că a vorbit din nou despre distanţare, spălat pe mâini şi mască, un jurnalist l-a întrebat (cu un dispreţ superior, stenogramele Cotrocenilor nu transcriu niciodată numele celui care pune întrebarea).

„Jurnalist: Cum comentaţi faptul că masca de protecţie trebuie purtată deja de o lună de zile, dar măştile nu au ajuns la categoriile defavorizate, aşa cum promitea la un moment dat Guvernul?

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis: Multe măşti au ajuns. Acum, cu siguranţă, mai sunt unele probleme şi mai şi înţeleg că sunt în curs de rezolvare. Este obligatoriu să rezolvăm această problemă şi trebuie rezolvată foarte rapid.

Jurnalist: La ce dată credeţi că ar putea ajunge aceste măşti la ceilalţi care nu le-au primit şi câţi au primit până acum?

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis: Cu siguranţă o să ne lămurească Guvernul repede”.

Când Preşedintele României declara senin că „multe măşti au ajuns” nu ajunsese niciuna.

Guvernul ne-a lămurit repede, chiar „de îndată”, după ceasul care măsoară timpul lui Klaus Magnus - la doar 66 de zile.

Astăzi, premierul s-a grăbit să împartă explicaţii persoanelor defavorizate: „Săptămâna următoare urmează ca Ministerul Sănătăţii să ia o decizie, care e foarte clară: rezilierea contractului, în cazul în care luni nu vin cu măştile, cei care au câştigat licitaţia şi trecerea la firma de pe locul doi pentru a livra măştile care sunt prevăzute în contract”.

(Amărâţii României, certaţi că nu poartă măşti, au mereu ghinion).

Acelaşi Guvern care ia decizii foarte clare şi neîntîrziat va avea de dezamorsat, în septembrie, două bombe epidemiologice: deschiderea şcolilor şi plimbatul covidului cu ştampila de vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici