COMENTARIU Lelia Munteanu. Mudra lui Gheorghiţă

2497 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Mudra lui Gheorghiţă
Când promovezi vaccinarea în uniforma forţelor armate, n-ai decât o cale de comunicare. În cazul colonelului dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Comitetului naţional de vaccinare, consultanţii au găsit o soluţie creativă.  
 
În loc să-l aşeze pe colonel în asana lui, adică în poziţie de drepţi, cu  braţele "întinse, cu coatele lipite de corp, palmele întinse, în prelungirea antebraţelor, degetele apropiate, având degetul mijlociu în dreptul cusăturii laterale a pantalonilor", i-au indicat o poziţie fals relaxată şi au rezolvat problema mâinilor (cea mai delicată pentru un actor amator) în stil hinduisto-jainisto-budist.  
 
 
Ce a ieşit: personajul în uniformă, care ne spune, stăpânindu-şi cu greu emoţia, că "România este pregătită să asigure un mediu favorabil, un mediu sigur pentru fiecare persoană care doreşte să se vaccineze", ca urmare se va vaccina şi el, exhibă cu ambele mâini (samyutta mudra) un fel de nidhi-ghata mudra, simbolul budist al norocului.
Clipul video a fost realizat înainte de 27 decembrie, când a început administrarea vaccinurilor. Astăzi, la doar 108.294 de vaccinări, cred că Gheorgiţă ar trebui să-şi schimbe mudra.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici