COMENTARIU Lelia Munteanu: Peştele cu fete la stradă

3844 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Peştele cu fete la stradă
Caterincă politică la căpătâiul morţilor.
 
Viii trec prin valul patru cu apa la gât. 
 
Preşedintele mână şi adună partidele ca peştele cu fete la stradă. 
 
Premierul demis şi-a făcut obiceiul să iasă zilnic la declaraţii şi să anunţe noi izbânzi. Noroc că din vorbirea lui precipitată nu se înţelege nimic.  
 
Premierul desemnat se joacă de-a majoritatea, cu dricurile sub fereastră.  
 
Sirenele ambulanţelor care gonesc spre nicăieri sunt acompaniate de trompetele conspiraţioniştilor, de vuvuzelele salvatorilor naţiei, de  râgâielile îmbogăţiţilor de covid. 
 
Poporul e o pată de spaimă care se întinde. 
 
Dumnezeu aşteaptă la rând într-o Unitate de Primiri Urgenţe. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici