COMENTARIU Lelia Munteanu: Şeful Pfizer, Albert Bourla, primeşte Nobelul isrelian (un milion de dolari)

1416 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Şeful Pfizer, Albert Bourla, primeşte Nobelul isrelian (un milion de dolari)
Aseară, pe Canal 12, prof. Eran Segal de la Institutul Weizmann a estimat că în Israel se va atinge vârful Omicronului la sfârşitul săptămânii viitoare şi că al cincelea val va începe să se spargă, până la mijlocul lui februarie. 
 
În cadrul aceleiaşi emisiuni, Albert Bourla, CEO-ul Pfizer (foto), a declarat ceea ce ştim deja: studiul privind doza actualizată de vaccin se va încheia în martie. N-a precizat când vor primi israelienii doza actualizată (acolo va ajune mai întâi), ca în funcţie de asta să putem deduce când ar putea fi disponobilă şi în Europa. Înţeleg că, dacă vaccinul se va îmbunătăţi sau SARS-CoV-2 se va stabliza, problema va putea fi rezolvată cu cu o singură doză anual. 
 
Greu de crezut, fiindcă (aşa cum constată specialiştii) Covid-19 nu e o boală de sezon, ca gripa. Probabil că, şi în cazul gripei, anticorpii scad în câteva luni, dar n-are relevanţă - prin martie dispare şi reapare prin septembrie. 
 
În iunie, votat în procent covârşitor de evrei din toată lumea, Albert Bourla (evrei sefard) va primi Premiul Genesis (Nobelul israelian), în cadrul unei ceremonii la Ierusalim. Şeful Pfizer va dona cei un milion de dolari care i se cuvin unor programe educative de studiere a Holocaustului. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici