Comentariu Lelia MUNTEANU. Şo pe ei!

5264 afișări
Imaginea articolului Comentariu Lelia MUNTEANU. Şo pe ei!

Şoşoacă, la senatrice della Repubblica? E uriaşă. Nici nu ştii de unde s-o apuci.

Cine a mai avut curajul să formuleze o sintagmă ca asta şi să nu pice secerat de gloanţele logicii politice - „dictatură medicală bolşevico-stalinistă de tip neo-fascist"?

Cine şi-a dat viaţa şi apoi a luat-o provizoriu înapoi, ca să apere românii de vaccin?

Cine, de la înalta tribună a Parlamentului, ne-a prevenit: „Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani şi alţi emigranţi vor intra peste noi în case şi ne vor vaccina obligatoriu!"?

Cine s-a străduit, neprecupeţind nici un studiu ştiinţific, să ne deschidă ochii? „Se modifică genomul uman, ceea ce înseamnă că se modifică structura voastră! Vă scurtează viaţa! Nu mai vorbim că la acest moment sunt cercetători care spun că dau sterilitate pe trei generaţii!". 

Cine altcineva a mai învins Rai Uno în luptă dreaptă?

Cine vreodată a luat cu asalt balamucul, ca să elibereze glumeţii? Mulţumim, măreaţă doamnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici