COMENTARIU Lelia Munteanu: Spaima ciorilor

Iată frumoasa, lunecoasa, trista şi pasionanta poveste a ciorilor, aşa cum mi-a istorisit-o un erudit, şoarecele de bibliotecă.

1082 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Spaima ciorilor

Credeţi că e de ajuns să le priviţi sau să le ascultaţi croncănind, ca să ştiţi totul despre ele. Ei bine, habar n-aveţi ce e în sufletul ciorilor - aceste privighetori grăbite, care atunci când s-a împărţit talentul n-au fost atente, aşa că au înhăţat privighetorile tot.

Dacă mai confundaţi cioara cu corbul, vă dau o informaţie preţioasă: corbul e cel care repetă, ca FMI-ul, <Nevermore!>. Ciorile sunt isteţe şi voluntare, îşi organizează viaţa cum vrea pana lor. E drept, croncăne cam mult şi asta poate că uneori le aduce necazuri mari. Nu contează.

Reţineţi doar că nici o cioară nu poate trăi singură. Cea care se rătăceşte de stol, se sinucide de spaima singurătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici