COMENTARIU Lelia Munteanu: Spitalele - închise pentru proşti

Mai ţineţi minte jocul Preşedintelui de-a proştii şi precauţii? Ei bine, face prozeliţii cei mai stranii.

3142 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Spitalele - închise pentru proşti

Întrebat despre cei care sfidează normele de protecţie sanitară anticovid - nu mască, nu distanţare, nu spălat pe mâini, negare încăpăţânată şi teorii ale conspiraţiei – prof. dr. Cristian Oancea (foto), managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş" din Timişoara, a decis că nu va primi în spital nici proştii, nici manipulaţii: „Aceşti oameni care nu cred, nu poartă mască sau iau în derâdere toate aceste măsuri ale noastre, îi rugăm să nu mai vină la spital dacă fac Covid. Să se trateze cu tot felul de măsuri alternative, cu tot felul de terapii alternative (...). Noi suntem aici să ne luptăm pentru viaţa celor care vor să trăiască şi vom rămâne aici. În rest, pentru cei care nu cred şi care au la rândul lor alţi adepţi, noi suntem neputincioşi în faţa lor. Dar, dacă se vor îmbolnăvi, să se trateze cu terapii alternative, să nu încarce sistemul sanitar. Am mulţi pacienţi care nu au crezut, s-au infectat şi, după aceea - astea sunt exemple pozitive - au început să poarte mască şi să promoveze sănătatea publică. Sunt şi exemple pozitive, dar până nu te confrunţi cu boala, sau până nu faci forme severe, zici că totul e o batjocură şi iei în derâdere".

Ce s-ar fi întâmplat dacă dr. Oancea le-ar fi interzis accesul în spital pacienţilor celor mulţi, pe care îi invocă? Celor despre care spune că n-au crezut, însă - după ce au fost trataţi - au mărturisit. Ar fi crăpat de covid în prostia lor, rozând rizomi de rubarbă, doar că s-ar fi pierdut nişte viitori apostoli ai sănătăţii publice.

Trăiască (numai) precauţii!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici