COMENTARIU Lelia Munteanu: Un film mut cu al doilea om în Stat

După ce a primit jurămintele premierului şi ale miniştrilor, primul om în Stat a rostit o alocuţiune scrâşnită. „Nu a fost simplu” a spus. Mă întreb ce-a fost atât de complicat să dea ordinul care a fost executat întocmai şi la timp. În rest - foarte mulţumit. Ar fi fost încă şi mai mulţumit, dacă i s-ar fi raportat că ninge în Masivul Şureanu.

2262 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Un film mut cu al doilea om în Stat

COMENTARIU Lelia Munteanu: Un film mut cu al doilea om în Stat

Al doilea om în Stat se precipită să arate că n-are nici o legătură cu satisfacţia celui dintâi numită eroic Coaliţie Naţională pentru România. A tot dat semnale cui îl considerase atletul anti-pesede că, vorba lui Pristanda, „altele am eu în sufletul meu” (chiar dacă, fără să clipească, şi-a împins peneleul în braţele „duşmanilor poporului”).

În urmă cu câteva zile s-a retras din negocierile pentru formarea guvernului şi a vrut să se ştie: a chemat presa să-l fotografieze singur la o cafea, pe o terasă, arătând cu tuşe groase, ca în filmele mute, că se delimitează.

Astăzi, în Parlament, la investirera Guvernului Ciucă, a întârziat ostentativ, zăbovind doar cât să-şi strecoare bilele în urna de vot.

Să ne fie clar: altele sunt în sufletul lui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici