COMENTARIU Marius Tucă: România e condusă de Coronavirus

Este pentru prima dată în istorie când un Guvern-fantomă va fi votat de un Parlament-fantomă. „Mi-e teamă să nu fie aceştia primii paşi prin care România să devină, la rândul său, un stat-fantomă”, consideră Marius Tucă.

2037 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Marius Tucă: România e condusă de Coronavirus

COMENTARIU Marius Tucă: România e condusă de Coronavirus

„Este pentru prima dată în istorie când un Guvern-fantomă va fi votat de un Parlament-fantomă. Mi-e teamă să nu fie aceştia primii paşi prin care România să devină, la rândul său, un stat-fantomă. Cu Ludovic Orban izolat la Vila Lac 1 – pentru cei cunoscători Sică Mandolină stă gard în gard, izolat, cu Traian Băsescu, ba chiar are o portiţă între cele două curţi - şi cu Klaus iohannis izolat şi învăluit în propria aroganţă la Cotroceni, avem toate şansele ca România să fie condusă de Coronavirus”, este comentariul lui Marius Tucă.

Acesta adaugă că opoziţia, „altfel plină de guri mari, a făcut peste noapte ciocu’ mic şi, vezi Doamne, din cauza la coronavirus trebuie să voteze un guvern anticonstituţional, antidemocratic, anti-România, anti din toate punctele de vedere. Asta în condiţiile în care România, în situaţii cu totul excepţionale, are nevoie de oameni cu totul excepţionali şi nu de oameni izolaţi sau autoizolaţi de incompetenţă şi prostie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici