COMENTARIU Sorin Avram: Bode, Arafat, perna, pixul şi hârtia

1807 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Bode, Arafat, perna, pixul şi hârtia

COMENTARIU Sorin Avram: Bode, Arafat, perna, pixul şi hârtia

După moartea femeii care a sărit de la etajul VI în timp ce apartamentul său ardea, ministrul de Interne, Lucian Bode, este contrariat şi furios pentru că inspectoratele pentru situaţii de urgenţă nu sunt dotate cu perne pneumatice: ”Este inadmisibil ca inspectoratele pentru situaţii de urgenţă să nu fie dotate cu pernă. Azi i-am solicitat pe cei de la ISU să-mi prezinte ce ar însemna să achiziţioneze pentru fiecare judeţ în parte câte o pernă. Ar fi 40.000 de euro pe judeţ. Acum sunt patru în toată ţara. Le-am spus colegilor de la DSU (departament coordonat de Raed Arafat - n.a.) să demareze de urgenţă achiziţia unor perne de acest fel”.

După incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ, autorităţile se mirau în gura mare că instalaţiile electrice nu fac faţă suprasolicitărilor.

După incendiul de la ”Matei Balş”, autorităţile nu s-au mirat, pentru că nu ştiu nici în ziua de astăzi din ce cauză trebuie să se mire, dat fiind faptul că încă nu se cunosc cauzele incendiului.

Când oamenii mor în aşteptarea salvării, autorităţile sunt contrariate şi furioase pentru că nu sunt suficiente ambulanţe.

Când copiii nu pot face cursuri online, autorităţile se miră că în zonele izolate ale ţării nu există curent electric ori că nu toate gospodăriile au conexiune la internet şi că nu toţi copiii au tablete ori telefoane mobile performante.

În ţara asta nu sunt perne pneumatice, instalaţii electrice sigure, salvări, paturi de spital, aparatură medicală, tablete şi conexiune la internet, dar chiar atâta sărăcie e încât să nu se găsească câteva foi de hârtie şi câteva pixuri, cu care unii dintre cei care se miră şi o fac pe-a supăraţii şi pe-a nevinovaţii să-şi scrie demisiile? Sau hârtie şi pixuri sunt, dar nu e onoare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici