COMENTARIU Sorin Avram: Iohannis, un om singur, care are nevoie de prieteni

Dacă preşedintele României, Klaus Iohannis, ar avea prieteni, aceştia l-ar trage de mâneca acelei cămăşi albe pe care a scos-o la bronzat pe la piramide şi i-ar spune că este prea mult. I-ar spune că nu este normal ca în condiţiile în care românii nu dau drumul la centralele termice de teama preţului la facturi, domnia sa să-şi plimbe aroganţa şi soţia prin faţa Soarelui care stă cu faţa la Egipt.

5008 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Iohannis, un om singur, care are nevoie de prieteni

Iohannis, un om singur, care are nevoie de prieteni

Dacă domnul Iohannis ar avea prieteni, aceştia i-ar spune că a întins prea mult coarda cu criza guvernamentală pe care a provocat-o şi că ar face bine să se dea cu un pas înapoi, pentru a vedea mai bine tabloul politic pe care l-a ”pictat”, ca să poată opera de urgenţă retuşurile care se impun. 
 
Dacă trecătorul preşedinte al României ar avea prieteni, aceştia l-ar trage de mâneca sacoului alb cu care s-a îmbrăcat de Ziua Marinei şi i-ar atrage atenţia că România este în derivă, iar domnia sa, în calitate de de comandant de vas, are datoria să-l redreseze. 
 
Dacă domnul Iohannis ar avea prieteni, aceştia i-ar atrage atenţia că nu golful, ci supravieţuirea este sportul naţional. 
 
Dacă Klaus Iohannis ar avea prieteni, aceştia i-ar spune că România se întinde dincolo de zidurile Palatului Cotroceni şi că există viaţă şi în spatele culoarului făcut de coloana oficială care circulă cu girofar pe traseul Bucureşti-Sibiu. 
 
Dacă domnul Iohannis ar avea prieteni, aceştia i-ar spune că oamenii se gândesc ce să pună pe masă şi nu ce papioane să îşi pun la gât. 
 
Dacă Klaus Iohannis ar avea prieteni, aceştia i-ar spune ce zic despre el oamenii simpli în pieţe şi pe reţelele de socializare, dar şi foştii săi susţinători din presă. 
 
Din nefericire pentru el, dar mai ales pentru România, Klaus Iohannis nu are prieteni, ci doar o soţie iubitoare, bucuroasă să-şi plimbe toaletele prin străinătate, câţiva sibieni încântaţi să fie poftiţi la masă la sfârşiturile de săptămână şi o întreagă şleahtă de profitori, care fără de el nu ar avea funcţii şi posibilitatea de a face averi. 
 
Klaus Iohannis este un om singur, care are nevoie de prieteni. Nişte prieteni adevăraţi ai României, pentru că numai ei ar avea tăria de încerca să caute prietenia unui personaj al cărui ego este mult mai mare decât piramidele egiptene. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici