COMENTARIU Sorin Avram: Mersi că m-aţi ajutat! Ne vedem la cocoaşele viitoare!

674 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Mersi că m-aţi ajutat! Ne vedem la cocoaşele viitoare!

COMENTARIU Sorin Avram: Mersi că m-aţi ajutat! Ne vedem la cocoaşele viitoare!

Guvernul României se laudă că a ţinut lucrurile sub control în ceea ce priveşte pandemia de COVID. Însă, nu spune că fără eforturile medicilor, asistentelor şi infirmierelor din spitale, dar şi fără cele ale medicilor de familie, care s-au descurcat şi ei cum au putut, situaţia ar fi fost catastrofală. Cu toate acestea, Guvernul, care nu s-a deranjat să investească în infrastructura medicală, în aparatură şi în materiale sanitare, nu le-a spus niciodată celor din sistemul medical: Mersi că m-aţi ajutat!

Guvernul României se laudă că a organizat aşa cum trebuie examenele naţionale de la finele anului de învăţământ şi de aceea nu s-au înregistrat cazuri de îmbolnăviri ale participanţilor la aceste procese. Însă, fără mobilizarea celor din sistemul de educaţie şi fără disciplina elevilor acest lucru nu ar fi fost posibil. Cu toate acestea, Guvernul, care nu s-a deranjat să pună la dispoziţia şcolilor măşti de protecţie şi dezinfectanţi, ci numai a dat ordine, nu le-a transmis niciodată profesorilor şi elevilor: Mersi că m-aţi ajutat!

Guvernul României se laudă că a ţinut economia pe linia de plutire în această perioadă critică provocată de pandemie. Guvernul nu este un campion al investiţiilor publice, iar economia României încă mai mişcă datorită firmelor mai mari sau mai mici care au încercat să supravieţuiască în condiţiile în care au fost obligate să respecte tot felul de măsuri impuse de stările de urgenţă şi de alertă dictate de autorităţi. Cu toate acestea, Guvernul nu le-a spus niciodată investitorilor şi angajaţilor acestora: Mersi că m-aţi ajutat!

În ţara celor 20 de milioane de selecţioneri, unicul selecţioner al naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, le-a mulţumit jucătorilor săi pentru prestaţia din partida cu Austria, câştigată cu 3-2. Conform mărturiilor unuia dintre fotbalişti consemnate de Gazeta Sporturilor, la finalul partidei din Austria, selecţionerul Rădoi a trecut pe la fiecare jucător în parte şi i-a spus: ”Mersi că m-ai ajutat! Ne vedem la meciurile viitoare”.

Pandemia de COVID nu a trecut, aflându-ne în prezent la a doua sau la a treia cocoaşă. Numai domnul Rafila ori domnul Tătaru ne-ar putea spune cu exactitate. Nu se ştie când se va sătura noul coronavirus să ne cocoşeze cu problemele pe care ni le crează şi câte cocoaşe vor mai urma.

Dacă Guvernul României ar fi avut un pic din eleganţa lui Mirel Rădoi, atunci le-ar fi transmis românilor, din când în când, mesaje de genul: ”Mersi că m-aţi ajutat! Ne vedem la cocoaşele viitoare!”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici