COMENTARIU Sorin Avram: Spitalele vâlcene în alertă, nu pentru liderul AUR, ci pentru participanţii la nunta lui George Simion

De nervi că Ministerul de Interne a cerut unor spitale din judeţul Vâlcea să fie în alertă pentru că în zonă are loc un eveniment la care va participa foarte multă lume şi este posibil ca unii oameni să aibă nevoie de îngrijiri medicale, o doamnă doctor a scris pe Facebook un mesaj de revoltă în care nu a mai avut timp să pună diacritice: ”Ceva pute! Pute rau! A ajuns MAI sa ne dea ordin de alerta ptr asiguratea asistentei medicale cand se insoara astia din politica???? Ma , dar voi altceva mai bun nu aveti de facut ? Cine i frate asta care se insoara si toate lumea incepand cu jandarmeria si terminsnd cu noi urgentistii trebuie sa fim in alerta ? Ptr asta platesc taxe si impozite romanii ? Sa fim toti la dispozitie unor scelerati ? Astia si au tras tara si noi Inca nu stim ? Orice comentariu care bate campii va fi sters si posesorul blocat, asa ca nu va obositi”.

56225 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Spitalele vâlcene în alertă, nu pentru liderul AUR, ci pentru participanţii la nunta lui George Simion

COMENTARIU Sorin Avram: Spitalele vâlcene în alertă, nu pentru liderul AUR, ci pentru participanţii la nunta lui George Simion

Iată adresa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea semnată de prim adjunctul Marius Zoican şi transmisă unităţilor de primire a urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu: ”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul public prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU”.

Maiorul Marius Zoican a greşit atunci când în adresa transmisă celor trei unităţi medicale a vorbit despre ”căsătoria liderului partidului AUR, George Simion”. Nu preşedintele AUR se căsătoreşte, ci un cetăţean pe nume George Simion. Ofiţerul Stării Civile nu a întrebat: ”Domnule preşedinte al AUR, de voie şi nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe....?”, ci ”Cetăţene George Simion, de voie şi nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe....?”.

Atunci când sunt evenimente de amploare, comitetele pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor sunt cele care decid ce măsuri se iau, şi nu doar ISU. Din aceste comitete fac parte prefectul, preşedintele consiliului judeţean, şeful ISU, şeful Poliţiei, şeful Jandarmeriei, şeful DSP şi alţi şefi de instituţii publice.

La un concert de muzică rock sunt prezenţi poliţişti, poliţişti locali, jandarmi, pompieri şi personal medical venit cu ambulanţele. La fel se întâmplă atunci când sunt pelerinaje, hramuri ale mănăstirilor, hore, meciuri de fotbal sau mitinguri de protest.

La nunta cetăţeanului George Simion sunt aşteptaţi să participe mii de oameni. Unii dintre aceştia poate că au o vârstă înaintată, iar alţii au o condiţie materială modestă şi nu şi-au permis să aibă grijă de sănătatea lor aşa cum ar fi trebuit. Poate că unii invitaţi vor mânca peste măsură ori poate vor bea un pahar în plus, pentru că acasă nu au. Poate va fi extrem de cald. Aşa că este foarte posibil ca unora dintre nuntaşi să li se facă rău şi să aibă nevoie de îngrijiri medicale la o unitate de primire a urgenţelor. ISU Vâlcea nu a alertat spitalele pentru liderul AUR, ci pentru oamenii care vor participa la nunta cetăţeanului George Simion, oameni care în caz de nevoie trebuie să aibă parte de o îngrijire medicală de specialitate, fiindcă ”ptr asta platesc taxe si impozite romanii”.

La cât de nervoasă este doamna doctor, bine ar fi ca niciun participant la nunta cetăţeanului George Simion să nu ajungă pe mâna acesteia, pentru că ar riscă să fie certat şi întrebat de ce a mers la petrecere şi de ce i s-a făcut rău, după care să fie fugărit. De la un medic, care a făcut atâţia ani de şcoală şi care, se presupune, are lecturi solide, şi nu doar de specialitate, aşteptările sunt mari. Şi în ceea ce priveşte înţelegerea lucrurilor, şi în ceea ce priveşte exprimarea. De aceea, revoltatul medic ar trebui să-şi ducă vocabularul la curăţătorie, să pună mâna pe dicţionar pentru a pricepe sensul tuturor cuvintelor pe care le foloseşte, să renunţe la prescurtări şi să folosească diacritice atunci când iese cu mesaje scrise adresate marelui sau mai micului public.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici