Peste 1.200 de voluntari zilnic pentru Campionatul European de Fotbal. Unde îi găsesc suporterii?

Peste 1.200 de voluntari - Mobility Makers UEFA EURO 2020 – vor fi prezenţi la Aeroportul Henri Coandă, în Gara de Nord, la Info Points-uri şi la 21 de centre de testare acreditate UEFA pentru informarea şi orientarea participanţilor la Campionatului European de Fotbal - UEFA 2020.

113 afișări
Imaginea articolului Peste 1.200 de voluntari zilnic pentru Campionatul European de Fotbal. Unde îi găsesc suporterii?

Primăria Bucureşti anunţă că cei pestre 1.200 de voluntarii prezenţi la Aeroportul Henri Coandă şi în cele 21 de centre de testare acreditate UEFA vor oferi suport şi în distribuirea brăţărilor de acces la meciurile de pe Arena Naţională.

În perioada 11-28 iunie, voluntarii aceştia vor informa, asista şi oferi servicii de orientare în Bucureşti pentru turiştii participanţi la campionat. Ei se alătură altor 850 de voluntari care asigură asistenţă publicului şi personalului de organizare al UEFA în perimetrul Arenei Naţionale.

600 de elevi voluntari, selectaţi prin Proedus, vor fi prezenţi la Aeroportul Henri Coandă şi la Gara de Nord. Aceştia proven din peste 100 de licee din Capitală şi vor fi prezenţi pe Aeroportul Henri Coandă şi la Gara de Nord pentru a informa, asista şi oferi servicii de orientare pentru turiştii participanţi la campionat. Totodată, voluntarii Proedus vor oferi, la punctul din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni, brăţările speciale de acces care vor însoţi biletul la meciurile de pe Arena Naţională.

Acestea vor fi oferite suporterilor numai după ce au prezentat voluntarilor Proedus adeverinţa DSP cu menţiunea „Exceptat Carantină”, însoţită de un act de identitate şi tichetul de acces la meciul EURO2020.

 

Programul voluntarilor

 

Voluntarii Proedus îşi vor desfăşura activitatea timp de două săptămâni, în zilele în care se joacă cele patru meciuri, precum şi cu două zile înainte de fiecare partidă (11-13 iunie, 15-17 iunie, 19-21 iunie, 26-28 iunie), în intervalul orar 07.00 - 22.00.

Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti (CTMB) a activat 635 de voluntari Mobility Makers EURO 2020 în mai multe puncte cheie din Capitală. În perioada 12 – 28 iunie, ei vor activa în Info Points, în punctele Last km, dar şi în centrele de testare acreditate UEFA, în zilele meciurilor, dar şi în cele premergătoare acestora, în cazul voluntarilor din centrele de testare.

Voluntarii Mobility Makers vor fi prezenţi în zilele în care au loc meciuri (13, 17, 21, 28 iunie) în cinci puncte mobile de informare (Info Points), organizate în Piaţa Universităţii, Unirii, Muncii, Iancului şi în Centrul Istoric.

În aceste locaţii, ei vor oferi turiştilor informaţii despre oraş, cazare, transport, turneu şi vor împărţi hărţi şi broşuri turistice.

Voluntarii din Info Points vor putea fi reperaţi după uniforma Mobility Makers, dar şi după elementele vizuale: biciclete, umbreluţe, steaguri cu inscripţiile UEFA EURO 2020 şi Volkswagen Mobility Makers.

La punctele Last km, voluntarii vor fi activaţi doar în zilele de meciuri şi vor îndruma spectatorii către zona aferentă biletului achiziţionat. Locaţiile Last km sunt situate la intrările din Arena Naţională: Maior Coravu: acces VIP şi persoane cu dizabilităţi, Bd. Basarabia: acces public general, Bd. Pierre de Coubertin: acces public general.

Voluntarii vor activa şi în cele 21 de centre de testare acreditate UEFA, unde vor oferi suporterilor brăţara de acces la meciuri, numai după ce voluntarul a primit un răspuns afirmativ din partea cadrelor medicale din centrele de testare acreditate UEFA.

Organizatorii atrag atenţia că odată scoasă de la mână, brăţara nu mai este valabilă pentru accesul pe stadion.

Accesul pe Arena Naţională la meciurile EURO 2020 se va face doar cu biletul de meci şi brăţara de acces, care se obţine de la unul dintre centrele medicale acreditate UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici