ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Mihaela Măncilă: Eu. Tu. Noi. Aleph.

  • Mihaela Măncilă îţi spune noutăţile momentului la Aleph News
  • Acum ştii cine e prietenul alături de care înveţi şi explorezi
  • Acum ştim ce înseamnă să descoperim împreună
207 afișări
Imaginea articolului ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Mihaela Măncilă: Eu. Tu. Noi. Aleph.

ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Eu. Tu. Noi. Aleph.

Îţi spun că de fapt noi ne cunoaştem, chiar dacă nu ne-am mai întâlnit până acum. Existam în aceeaşi lume. A celor curioşi, neînfricaţi, mereu cu o întrebare în minte şi întotdeauna dornici de a descoperi lucruri noi.
 
"Să ştiu" e cea mai profundă legătură cu oamenii din jurul meu. "Să ştii şi tu" e ceea ce m-a atras cel mai mult la proiectul Aleph News. Pentru că, nu pot să nu te intreb: ce poate fi mai frumos decât "să ştim" împreună? Să mă vezi, să te văd, şi tot Universul acesta uriaş şi magnific, toată această distanţă care ne separă să fie micşorată, pentru că împreună, tu şi eu, noi, să împărţim şi să împărtăşim cunoaşterea.
 
Da, ştiu, sună precum un "love story" hoollywood-ian însă îţi spun că exact asta am simţit de prima oară când ne-am întâlnit. Eu şi Aleph. A fost dragoste la prima vedere. Însă nu am stat prea mult pe gânduri şi am început să construim. A durat doar o clipă până să-mi dau seama că informarea corectă şi gândirea liberă pot strânge la un loc un grup, şi nu exagerez când îţi spun asta, fantastic. Vocal, echidistant şi moral. Îţi spun că acestea sunt cuvintele care definesc, pentru mine, tot ce se întâmpla la Aleph.
 
Pune-te în locul meu. Eşti acasă, alături de cei mai buni prieteni şi vă uitaţi la programul preferat. Cam aşa e si redacţia Aleph. O gaşcă de prieteni aflată mereu într-o competiţie a cunoaşterii. Pentru că dacă eu ştiu, atunci tu ştii. Şi noi toţi câştigăm.
 
Aşa eşti şi tu. Da, tu. Şi ştii de ce cred asta? Deoarece ştiu că valorile despre care îţi vorbeam sunt şi în tine. Şi tu visezi. Şi tu explorezi. Aşa că, hai să facem asta împreună. Nu avem absolut nicio limită. Eşti acasă? Venim la tine pe TV. Eşti la birou? Venim şi noi, suntem doar la un click distanţă. Iei masa în oraş cu prietenii? Suntem acolo cu tine, în telefonul tău, pe reţelele tale sociale. Îţi spunem ce ştim. Nu te reţinem mult. Transmitem repede, la subiect, fix cum ai nevoie. Iar tu … ne spui ce ştii.
Acum Ştii cine sunt Eu. Iar eu Ştiu cine eşti Tu. Cine suntem noi? Aleph

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici