ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Oana Despa: Is a burning fire

  • Spune cuvintele magice şi vei lumina tot universul
  • Totul a început ca o scânteie care acum arde din ce în ce mai tare
  • După opt ani de presă, Aleph feels like home
  • Focul înseamnă lumină şi căldură. Asta este ALEPH
213 afișări
Imaginea articolului ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Oana Despa: Is a burning fire

ACUM ŞTIU. Un an de Aleph News. Is a burning fire

Ştii senzaţia aia pe care o ai după o zi intreagă de umblat prin zapadă şi frig, ajungi acasă şi te duci la şemineu să te încălzeşti? Simţi cum te iau furnicături în degete, îţi dai haina jos şi îţi mai bagi nasul aproape de foc pentru a-l încălzi. Plăcută treabă, nu? Asta este ALEPH pentru mine.
 
Ani de zile am orbecăit prin întuneric şi frig până mi s-a deschis uşa să intru la lumină şi căldură. Am intrat cu paşi timizi, speriată de sentimental pe care focul mi-l oferea. În încăpere mirosea a fum de lemn, portocale şi scorţişoară. Îmi vine apă în gură. 
Mă aşez pe covoraşul din faţa semineului şi aştept să mă încălzesc. Atunci mi-am dat seama că focul mă cuprinde, că eu sunt el şi el e eu. Eu sunt ALEPH.
 
Sunt sigură că mă înţelegi, smartule! Că şi eu încerc să te înţeleg, să te bunghesc. Şi tot pun lemne pe foc pentru ca totul să fie aşa cum nici tu şi nici eu nu am mai trăit. Să fie totul clar, concis, curat, obiectiv. Totul aşa cum esţi TU. Tu eşti ALEPH.
 
Aleph este poarta spre universul în care poţi intra doar dacă ŞTII. Iar eu asta fac. Mă contopesc în fiecare zi cu focul pentru ca tu să fii informat şi să ŞTII.
 
Mi-am scuturat zapăda de pe haină şi acum am luat-o de la zero. Sunt dezbrăcată în faţa şemineului şi aştept căldura. Focul este ALEPH. Eu sunt ALEPH.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici