100 de ANI în 10 MINUTE. Lumea aşa cum nu ai văzut-o până acum - IMAGINILE ISTORIEI

Un film cu durata de 10 minute arată cele mai importante evenimente care au avut loc în lume în ultimii 100 de ani.

18827 afișări
Imaginea articolului 100 de ANI în 10 MINUTE. Lumea aşa cum nu ai văzut-o până acum - IMAGINILE ISTORIEI

100 de ANI în 10 MINUTE. Lumea aşa cum nu ai văzut-o până acum

Un utilizator al Youtube a realizat un film de 10 minute, în care a rezumat cele mai importante evenimente care au avut loc în lume între 1911 şi 2011.

Filmul începe cu sosirea lui Roald Amunsen la Polul Sud în 1911, continuă cu scufundarea Titanicului, Primul şi Al Doilea Război Mondial, atacul de la Pearl Harbour, moartea lui Lenin sau căderea Zidului Berlinului.

Utilizatorul Youtube nu a omis evenimente din lumea ştiinţei, cum ar fi acordarea Premiului Nobel pentru fizică lui Albert Einstein.

Sunt menţionate şi evenimente din lumea sportului, din economie sau tragedii naturale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici