"AM NEVOIE DE TINE aşa cum am nevoie de un LEAC PENTRU CANCER". Mesajul unui bărbat pentru soţia sa, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood - VIDEO

Un bărbat a realizat, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood, un videoclip emoţionant pentru a-i mulţumi soţiei sale pentru sprijinul acordat în lupta cu cancerul.

2353 afișări
Imaginea articolului "AM NEVOIE DE TINE aşa cum am nevoie de un LEAC PENTRU CANCER". Mesajul unui bărbat pentru soţia sa, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood - VIDEO

"Am nevoie de tine aşa cum am nevoie de un leac pentru cancer". Mesajul unui bărbat pentru soţia sa, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood

Kristian Anderson, în vârstă de 36 de ani, a murit din cauza cancerului. În urmă cu doi ani, bărbatul a realizat un videoclip pentru ziua de naştere a soţiei sale şi pentru a-i mulţumi acesteia pentru sprijinul acordat în lupta cu cancerul, scrie dailymail.co.uk.

Pentru că Rachel, soţia sa, este un fan al lui Hugh Jackman, Kristian a apelat la ajutorul actorului pentru realizarea filmului.

Hugh Jackman apare pentru câteva secunde în videoclipul-cadou, spunând: "Te iubeşte, Rachel. Te iubeşte". În videoclip mai apare şi primul ministru din Noua Zeelandă, John Key, care îi urează femeii "La mulţi ani".

Kristian a folosit mai multe cartoane pe care a scris mesaje pentru soţia sa: "Am nevoie de tine aşa cum am nevoie de un leac pentru cancer" sau "Cât timp voi trăi, inima mea îţi aparţine" sunt două dintre mesajele emoţionante ale bărbatului pentru Rachel.

"Deşi nu l-am întâlnit niciodată pe Kristian, simt că îl cunosc. A fost o inspiraţie şi ne-a amintit să preţuim ceea ce contează cu adevărat în viaţă", a declarat Hugh Jackman după moartea bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici