VIDEO EMOŢIONANT - Mesajul unui adolescent a reuşit să impresioneze milioane de oameni. Ce tragedie ascunde acest băiat

Jonah Mowry, elev în clasa a VIII-a, a postat pe Youtube un clip în care îşi spune povestea emoţionantă cu ajutorul unor cartonaşe inscripţionate.

8489 afișări
Imaginea articolului VIDEO EMOŢIONANT - Mesajul unui adolescent a reuşit să impresioneze milioane de oameni. Ce tragedie ascunde acest băiat

Adolescentul dezvăluie faptul că este hărţuit de colegii lui pentru că e homosexual şi că de multe ori s-a gândit la sinucidere, scrie huffingtonpost.com.

Clipul, intitulat "Ce se întâmplă...", a fost incărcat pe YouTube în luna august, dar abia de câteva zile a intrat în atenţia bloggerilor.

"M-am tăiat, de multe ori. Am cicatrici. Sinuciderea a fost varianta mea... de nenumărate ori", scrie pe cartonaşele băiatului.

Povestea se încheie într-o manieră optimistă, băiatul spunând: "Nu plec nicăieri, pentru că sunt mai puternic de-atât! Am un milion de motive să fiu aici!".

Vedete precum Ricky Martin, Jane Lynch şi Rosie O'Donnell şi-au exprimat susţinerea faţă de acest băiat curajos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici