VIDEO EMOŢIONANT: Povestea de viaţă a unui adolescent şi lupta lui cu moartea. La doar o săptămână după filmare a murit

Un adolescent a realizat două videoclipuri emoţionante, în care îşi povesteşte viaţa şi lupta cu moartea, la doar o săptămână înainte de a deceda.

7860 afișări
Imaginea articolului VIDEO EMOŢIONANT: Povestea de viaţă a unui adolescent şi lupta lui cu moartea. La doar o săptămână după filmare a murit

VIDEO EMOŢIONANT: Povestea de viaţă a unui adolescent şi lupta lui cu moartea. La doar o săptămână după filmare a murit

Ben Bredlove, în vârstă de 18 ani, a realizat videoclipurile în care povesteşte, cu ajutorul unor cartonaşe cu mesaje, experienţa sa de viaţă şi lupta cu moartea, scrie dailymail.co.uk.

Adolescentul s-a luptat întreaga viaţă cu o boală de inimă, care în cele din urmă i-a adus moartea, în noaptea de Crăciun.

Ben a fost aproape de moarte la patru ani, la 14 ani şi în urmă cu o lună. În videoclip, adolescentul împărtăşeşte aceste experienţe, povestind inclusiv despre lumina care i-a adus liniştea.

"Nu-mi puteam lua ochii de la ea şi nu mă puteam opri din zâmbit. Nu aveam nicio grijă, ca şi cum nimic în lume nu ar fi contat", a scris Ben pe un cartonaş.

În videoclipul postat pe 18 decembrie, Ben şi-a mărturisit regretul că nu este ca toţi ceilalţi: "Nu am avut niciodată voie să fac sporturile pe care le făceau prietenii mei. Îmi pare rău că am pierdut acea parte din viaţa mea", a spus adolescentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici