MOMENT JENANT: Cum s-a făcut de râs un cameraman TV în faţa a milioane de oameni - VIDEO

Un cameraman TV a avut parte de un moment jenant în timpul unei transmisiuni în direct.

3622 afișări
Imaginea articolului MOMENT JENANT: Cum s-a făcut de râs un cameraman TV în faţa a milioane de oameni - VIDEO

MOMENT JENANT: Cum s-a făcut de râs un cameraman TV în faţa a milioane de oameni - VIDEO

Cameramanul Joe Previtera filma meciul de cricket dintre Australia şi India, disputat pe Melbourne Cricket Ground, informează Daily Mail.

Cu un ochi la jucători şi cu celălalt la comenzile Segway-ului cu care se deplasa, cameramanul a lovit o cască de protecţie uitată pe teren şi a căzut în văzul a milioane de telespectatori care urmăreau meciul.

Jucătorii australieni au încercat imediat să îl ajute pe cameraman, care nu s-a accidentat în urma căzăturii. Căpitanul australian Michael Clarke l-a ridicat pe Previtera, cei doi zâmbind, vădit amuzaţi de incident.

Joe Previtera a fost intervievat după ineditul eveniment de fostul jucător de cricket australian Michael Slater, actual comentator TV, şi a mărturisit că "este puţin ruşinat", dar că se simte bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici