26 de morţi în Germania şi peste 10.000 de cazuri de coronavirus

Bilanţul epidemic a ajuns la 26 de morţi în Germania, iar numărul total de cazuri de coronavirus a depăşit 10.000, conform celor mai noi date anunţate de autorităţi.

2068 afișări
Imaginea articolului 26 de morţi în Germania şi peste 10.000 de cazuri de coronavirus

26 de morţi în Germania şi peste 10.000 de cazuri de coronavirus

Autorităţile germane au transmis miercuri că numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus este de 10.087, înregistrându-se 26 de decese, conform publicaţiilor Die Welt şi T-online.de.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, urmează să se adreseze naţiunii pentru a insista să fie respectate restricţiile impuse deja pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Conform unor surse citate de presa de la Berlin, Angela Merkel nu va anunţa restricţii suplimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici