300 de animale de la Zoo au murit în urma inundaţiei provocate de explozia barajului din Ucraina

300 de animale au murit după ce o grădină zoologică a fost inundată în urma exploziei de la barajul Hidrocentralei Kahovka, anunţă Sky News.

374 afișări
Imaginea articolului 300 de animale de la Zoo au murit în urma inundaţiei provocate de explozia barajului din Ucraina

300 de animale de la Zoo au murit în urma inundaţiei provocate de explozia barajului din Ucraina

Grădina zoologică Kazkova Dibrova se afla pe malul râului Dnipro. Complexul a fost inundat şi cele 300 de animale din interior au fost ucise.

Reprezentanţii parcului au anunţat pe Facebook pierderea suferită.

„Parcul a fost minat şi a fost imposibil să evacuăm animalele. Am încercat să le salvăm. În fiecare zi, sub focul armelor, doi muncitori îşi riscau viaţa pentru a merge la Dibrova pentru a hrăni animalele. Acum, Rusia a distrus totul. Sufletul nostru este sfâşiat de durere", a spus aceasta.

Peste 1.300 de persoane au fost evacuate din regiune, a anunţat serviciul ucrainean pentru situaţii de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
animale,
inundaţii,
zoo

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici