5.000 de infractori, lăsaţi în libertate, după ce au luptat în grupul Wagner

  • Mii de prizonieri ruşi au fost graţiaţi şi eliberaţi după ce au luptat în cadrul grupării de mercenari Wagner.
  • Aceştia luptă pe frontul ucrainean alături de armată rusă.
1840 afișări
Imaginea articolului 5.000 de infractori, lăsaţi în libertate, după ce au luptat în grupul Wagner

Peste 5.000 de infractori au fost graţiaţi după ce şi-au încheiat contractele în cadrul grupului de mercenari Wagner, a anunţat sâmbătă Evgheni Prigojin, şeful grupării, potrivit Sky News.

Grupul Wagner, format iniţial din veterani ai forţelor armate ruse, a căpătat un rol mult mai important în războiul din Ucraina după ce armata rusă a suferit o serie de înfrângeri anul trecut.

Prigozhin a recrutat mii de bărbaţi din închisori, oferindu-le şansa de a fi liberi în schimbul participării la unele dintre cele mai periculoase lupte din Ucraina.

„În prezent, peste 5.000 de persoane au fost eliberate prin graţiere după ce şi-au încheiat contractele cu Wagner", a declarat liderul grupării pe Telegram.

În prezent, forţele Wagner sunt concentrate în zona Bakhmut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wagner,
infractori,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici