50 de companii din Marea Britanie nu îşi vor trimite angajaţii la birou în viitorul apropiat

  • Unele companii chestionate de BBC susţin că nu-şi vor trimite angajaţii la birou
  • Angajaţii Facebook nu se vor întoarce la birou până în iulie 2021
  • În România, doar 27% dintre angajaţi pot lucra de acasă
333 afișări
Imaginea articolului 50 de companii din Marea Britanie nu îşi vor trimite angajaţii la birou în viitorul apropiat

50 de companii din Marea Britanie nu îşi vor trimite angajaţii la birou în viitorul apropiat

În Marea Britanie 50 dintre cei mai mari angajatori susţin că nu-şi vor trimite angajaţii înapoi la birou în viitor, conform unui sondaj realizat de BBC.

Multe companii au declarat că oferă flexibilitate celor care doresc să se întoarcă la birou, în special în sectoarele bancare şi financiare. Nici Fcaebook nu intenţionează întoarcerea angajaţilor la birou până în 2021.

În România doar 27% dintre angajaţi pot lucra de acasă, adică echivalentul a 1,5 milioane de salariaţi, conform ultimelor date şi suntem ultimii din UE la acest capitol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici