Israelul a atacat poziţii Hezbollah, în sudul Libanului, ca reacţie la un incident armat

  • Confruntări armate la frontiera dintre Liban şi Israel
  • Israelul a atacat poziţii Hezbollah, în sudul Libanului, ca reacţie la un incident armat
  • Benjamin Netanyahu: "Recomandăm mişcării Hezbollah să nu testeze forţa Israelului"
681 afișări
Imaginea articolului Israelul a atacat poziţii Hezbollah, în sudul Libanului, ca reacţie la un incident armat

Israelul a atacat poziţii Hezbollah, în sudul Libanului, ca reacţie la un incident armat

Armata israeliană a atacat, miercuri dimineaţă, poziţii militare din sudul Libanului ale mişcării şiite Hezbollah, ca ripostă la focuri de armă trase spre militari israelieni, în zona frontierei, informează cotidianul Le Monde.
 
"Au fost trase focuri de armă din Liban spre militari israelieni (...); militarii au ripostat cu trasoare şi focuri de armă, iar, ulterior, elicoptere şi avioane militare au atacat poziţii ale organizaţiei Hezbollah", a comunicat armata israeliană.
 
Niciun militar israelian nu a fost rănit în atacul produs la frontiera dintre Liban şi Israel, în zona kibbutz-ului Manar.
 
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat că incidentul produs la frontiera comună este "extrem de grav". "Noi reacţionăm în forţă la orice atac. Recomandăm mişcării Hezbollah să nu testeze forţa Israelului", a declarat Benjamin Netanyahu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici