59 de morţi, într-un atentat împotriva armatei irakiene la Bagdad

Cincizeci şi nouă de persoane au fost ucise într-un atentat sinucigaş cu bombă împotriva unui centru de recrutare al armatei irakiene, comis marţi la Bagdad, potrivit unui nou bilanţ furnizat de un reprezentant al morgii din capitala Irakului.

20 afișări
Imaginea articolului 59 de morţi, într-un atentat împotriva armatei irakiene la Bagdad

59 de morţi, într-un atentat împotriva armatei irakiene la Bagdad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Morga a primit în această dimineaţă 59 de trupuri", a afirmat el.

Precedentul bilanţ, furnizat de Ministerul Apărării, menţiona 43 de morţi.

În jurul orei 7.30 (7.30, ora României), un kamikaze a detonat vesta cu explozibile pe care o purta, amestecându-se printre recruţii care aşteptau în exteriorul fostei clădiri a Ministerului Apărării, la Bab al-Muazam, în centrul Bagdadului, potrivit unor surse din Ministerul de Interne şi cel al Apărării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici