80.000 de angajaţi a unei companii GIGANTICE vor lucra permanent de acasă

Compania Fujitsu, din Japonia, a anunţat schimbări noi la birouri pentru a se adapta la noul normal al pandemiei de coronavirus, precizează BBC.

1591 afișări
Imaginea articolului 80.000 de angajaţi a unei companii GIGANTICE vor lucra permanent de acasă

80.000 de angajaţi a unei companii GIGANTICE vor lucra permanent de acasă

Fujitsu va reduce spaţiul de birouri, iar această măsura va afecta peste 80.000 de angajaţi din ţară, car va putea lucra cu program flexibil, iar munca de acasă va fi noul standard, acolo unde este posibil, anunţă compania, spune BBC.
 
Fujitsu a precizat că „va introduce un nou mod de lucru care promite o experienţă mai productivă şi creativă pentru angajaţi şi care va stimula inovaţia şi va oferi o nouă valoare clienţilor şi societăţii. Conform planului, angajaţii vor începe să lucreze în primul rând de la distanţă pentru a ajunge la un stil de lucru care să le permită să îşi folosească flexibil timpul, în funcţie de activitate, rolul în companie şi stilul de viaţă.”, a anunţat compania.
 
De asemenea, oficialii companiei sunt de părere că acest nou program va fi unul benefic pentru angajaţi, care vor putea alege locul de unde pot lucra cel mai confortabil, ceea ce va duce la o îmbunătăţire a performanţei şi eficienţei.
 
  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici