A fost confiscată o cantitate record de droguri în Spania. Printre membrii organizaţiei sunt şi români

  • Cea mai mare cantitate de droguri sintetice din istoria Spaniei a fost confiscată vineri.
  • Forţele de ordine au descoperit organizaţia care distribuia majoritatea drogurilor consumate în ţară.
  • Pe lângă un număr record de tablete de ecstasy, au fost confiscate aproape 400 kg de haşiş şi marijuana pe care reţeaua le vindea în Olanda.
1490 afișări
Imaginea articolului A fost confiscată o cantitate record de droguri în Spania. Printre membrii organizaţiei sunt şi români

A fost confiscată o cantitate-record de droguri în Spania. Printre membrii organizaţiei sunt şi români

Oficialii spanioli de aplicare a legii au anunţat vineri că au capturat 827.000 de tablete de ecstasy ca parte a „celei mai mari confiscări de droguri sintetice” din ţară.

Această operaţiune a făcut posibilă descoperirea „principalei organizaţii criminale internaţionale responsabile de dezvoltarea şi distribuirea majorităţii drogurilor sintetice consumate în Spania”, indică declaraţia comună a Gărzii Civile şi a poliţiei naţionale, potrivit France 24 News.

Unsprezece persoane au fost arestate în legătură cu această operaţiune, inclusiv şeful reţelei, de naţionalitate olandeză. Opt dintre ei au fost închişi.

Această organizaţie, ai cărei membri sunt de naţionalitate olandeză, spaniolă, română, columbiană şi italiană, îşi avea sediul în Barcelona, unde avea două ateliere de producţie, în Málaga şi în Ibiza, în Insulele Baleare.

Spania este considerată a fi unul dintre principalele puncte de intrare a drogurilor din Europa, însă poliţia confiscă de obicei cocaină sau canabis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici