VIDEO  A murit cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA

  • Samuel Little a murit miercuri într-un spital din California.
  • FBI îl numise cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.
  • Acesta a mărturisit peste 90 de crime şi ispăşea mai multe condamnări pe viaţă în închisoare.
8739 afișări

Samuel Little, în vârstă de 80 de ani, a fost declarat decedat la 4:53, dar o cauză oficială a decesului nu a fost încă stabilită. Oficialii au declarat că era bolnav de ceva timp, potrivit NBC News.

Little a executat trei condamnări pe viaţă pentru uciderea a trei femei în Los Angeles în anii 1980, însă a mărturisit că au avut loc mai multe crime în toată ţara, iar FBI l-a numit cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.

Little a mărturisit, în cele din urmă, că a strangulat 93 de femei între anii 1970 şi 2005.

El a fost condamnat pentru prima dată pentru uciderea celor trei femei din Los Angeles în 2014. Little trăia nomad şi viza în general femei implicate în prostituţie sau trafic de droguri, conform FBI. Fost boxer, el îşi lovea cu pumnii şi sugruma victimele.

Mărturisirile au început în 2018 după ce Little a fost intervievat de Texas Ranger James Holland, care căuta informaţii despre o crimă nerezolvată în Odessa, potrivit FBI.

În octombrie 2019, oficialii FBI au spus că erau credibile confesiunile lui Little în 93 de crime şi că au verificat 50 dintre ele.

Numărul de crime pe care Little le-a mărturisit l-a depăşit pe cel al altor ucigaşi în serie notorii. Gary Ridgway a fost condamnat pentru 49 de crime şi a mărturisit încă 20. Ted Bundy şi John Wayne Gacy au ucis fiecare peste 30 de persoane, dar Bundy era suspectat de mai multe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici