A murit "Titus Pullo" din serialul Roma. Actorul Ray Stevenson jucase în Thor şi Star Wars

  • Actorul britanic de origine irlandeză Ray Stevenson, care a apărut în seriale importante precum Roma ca soldat roman în vremea lui Cezar, Black Sails ca Barbă Neagră, în Vikingii şi Dexter, a murit la vârsta de 58 de ani.
  • La momentul morţii sale, lucra la un film de acţiune, Cassino in Ischia.
  • Moartea sa a fost anunţată cu patru zile înainte de a împlini 59 de ani, transmite BBC.
3150 afișări
Imaginea articolului A murit "Titus Pullo" din serialul Roma. Actorul Ray Stevenson jucase în Thor şi Star Wars

Sursa -HBO

Actorul Ray Stevenson, care a apărut în seriale TV de succes precum Rome, Black Sails, Vikings şi Dexter, a murit la vârsta de 58 de ani.

El era cunoscut pentru roluri în filmele Thor şi în seria Divergent, precum şi în mai multe emisiuni TV din Marea Britanie, cum ar fi Band of Gold, Peak Practice şi Murphy's Law.

Cauza morţii sale nu a fost dezvăluită, dar se pare că a fost spitalizat în timpul filmărilor efectuate pe insula italiană Ischia.

La momentul morţii sale, el lucra la un film de acţiune, Cassino in Ischia.

Moartea sa a fost anunţată cu patru zile înainte de ziua sa de naştere de 59 de ani. transmite BBC

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici