Accident FEROVIAR în Finlanda: Mai mulţi morţi şi răniţi, după o coliziune a unui tren de pasageri cu un vehicul al armatei

Cel puţin patru oameni au murit şi alţi 11 au fost răniţi după ce un tren de pasageri a lovit, joi, un vehicul blindat al Ministerului finlandez al Apărării, în oraşul Raasepori, a relatat agenţia de ştiri FNB, citată de Sky News.

1541 afișări
Imaginea articolului Accident FEROVIAR în Finlanda: Mai mulţi morţi şi răniţi, după o coliziune a unui tren de pasageri cu un vehicul al armatei

Accident FEROVIAR în Finlanda: Mai mulţi morţi şi răniţi, după o coliziune a unui tren de pasageri cu un vehicul al armatei

Poliţia finlandeză a anunţat că în vehiculul blindat se aflau mai mulţi militari, iar trei dintre ei şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii. Cea de a patra persoană decedată se afla în interiorul trenului de pasageri.

În plus, alte 11 persoane au fost rănite. Poliţia nu a oferit detalii în privinţa stării răniţilor, mai multe ambulanţe fiind desfăşurate la faţa locului. Persoanele rănite au fost transportate la spitale din Helsinki şi Raseborg.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Potrivit presei locale, un vehicul militar de tip MASI, care transporta mai mulţi soldaţi, a fost lovit de trenul de pasageri în timp ce se afla pe o trecere de cale ferată.

Jussi Niinisto, ministrul finlandez al Apărării, a confirmat că trei militari au murit în urma accidentului şi a transmis condoleanţe familiilor victimelor.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici