ACCIDENT FEROVIAR în Spania: Cel puţin un mort şi aproape 100 de răniţi dupe ce două trenuri s-au ciocnit | FOTO, VIDEO

Cel puţin o persoană a murit, iar numeroase altele au fost rănite după ce două trenuri au intrat în coliziune, vineri după-amiază, în apropierea oraşului spaniol Barcelona, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

1467 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR în Spania: Cel puţin un mort şi aproape 100 de răniţi dupe ce două trenuri s-au ciocnit | FOTO, VIDEO

Accident feroviar în Spania: Cel puţin un mort şi numeroşi răniţi | FOTO, VIDEO

Două trenuri regionale s-au lovit frontal, vineri după-amiază, între localităţile Sant Vicenç de Castellet şi Manresa, situate la nord-vest de Barcelona.

Cel puţin o persoană a murit, au declarat surse din Ministerul spaniol de Interne citate de cotidianul El Mundo.

Alte 94 de persoane au fost rănite în accident, două fiind în stare critică, informează cotidianul El Pais.

Sute de pasageri ai celor două trenuri au fost evacuaţi imediat după producerea coliziunii.

Numeroase ambulanţe şi maşini de poliţie au fost mobilizate la locul accidentului feroviar.

Autorităţile încearcă să afle circumstanţele producerii coliziunii frontale.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici