ACCIDENT GRAV în Africa de Sud: Cel puţin 29 de morţi în urma coliziunii dintre un autobuz şi un camion

Douăzeci şi nouă de persoane au murit duminică într-o coliziune între un autobuz şi un camion în Africa de Sud pe un drum cunoscut ca fiind periculos, a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului.

374 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Africa de Sud: Cel puţin 29 de morţi în urma coliziunii dintre un autobuz şi un camion

ACCIDENT GRAV în Africa de Sud: Cel puţin 29 de morţi în urma coliziunii dintre un autobuz şi un camion (Imagine: Shutterstock)

"Cel puţin 29 de persoane au fost ucise", a declarat Joseph Mabuza, purtătorul de cuvânt al echipelor de salvare din provincia Mpumalanga, unde s-a produs o coliziune între un autobuz şi un camion în apropierea oraşui Kwaggafontein, la 100 de kilometri est de Pretoria.

Trei dintre răniţi au murit la spital şi opt sunt în stare critică, potrivit purtătorului de cuvânt.

Autobuzul venea dinspre Pretoria în momentul în care a intrat în coliziune cu un camion care ieşise de pe banda sa în timp ce "încerca să evite un vehicul oprit", a explicat Mabuza.

Răniţii au fost internaţi într-un spital din KwaMhlangu, la circa 50 de kilometri de locul accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici