Accident teribil: Cel puţin 24 de morţi după ce un autocar cu turişti a căzut într-o râpă în Tunisia

Cel puţin 24 de persoane au decedat duminică după ce un autocar ce transporta turişti a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o râpă în nord-vestul Tunisiei, informează agenţia de ştiri Tass, citând surse locală.

542 afișări
Imaginea articolului Accident teribil: Cel puţin 24 de morţi după ce un autocar cu turişti a căzut într-o râpă în Tunisia

Cel puţin 24 de morţi după ce un autocar cu turişti a căzut într-o râpă în Tunisia

Conform datelor preliminare, un autocar cu 43 de pasageri, majoritatea studenţi, a căzut într-o râpă din apropierea aşezării Amdoum din regiunea Beja. Autocarul, care aparţine unei companii private locale se îndrepta spre o destinaţie turistică.

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor tunisiene de intervenţie în caz de dezastru, citată de portalul Webdo, bilanţul accidentului ar putea să crească întrucât mai mulţi răniţi sunt în stare critică.

Preşedintele Tunisiei, Kais Saied, şi premierul Youssef Chahed au vizitat locul accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tunisia,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici