Actriţa americană care ar fi trimis o scrisoare cu ricină lui Barack Obama a fost pusă sub acuzare

Actriţa Shannon Guess Richardson a fost pusă sub acuzare în cazul scrisorilor cu ricină trimise preşedintelui Barack Obama şi primarului New York-ului Michael Bloomberg, a declarat biroul procurorului general din Texas, vineri, transmite CNN News în pagina electronică.

263 afișări
Imaginea articolului Actriţa americană care ar fi trimis o scrisoare cu ricină lui Barack Obama a fost pusă sub acuzare

Actriţa americană care ar fi trimis o scrisoare cu ricină lui Barack Obama a fost pusă sub acuzare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele trei capete de acuzare se referă la faptul că Richardson ar fi trimis scrisori de ameninţare în jurul datei de 20 mai lui Obama, Bloomberg şi Mark Glaze, directorul organizaţiei Mayors Against Illegal Guns. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă până la 10 ani în închisoare.

Richardson, în vârstă de 35 de ani, declarase iniţial FBI-ului că soţul său plecat de multă vreme, Nathaniel, ar fi trimis acele scrisori cu ricină, însă un test cu poligraful a arătat că nu era sinceră cu privire la acest subiect, arată documentele instanţei.

Aceasta a avut roluri minore în seriale TV, inclusiv "The Walking Dead" şi "The Vampire Diaries".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici