Actriţa din ,,Wonder Woman": ,,uciderea israelienilor, dar şi a palestinienilor nevinovaţi, este îngrozitoare"

„Uciderea palestinienilor nevinovaţi este îngrozitoare. Uciderea israelienilor nevinovaţi este îngrozitoare”, şi-a împărtăşit gândurile actriţa pe Instagram, cea care a jucat rolul principal în filmele din seria „Wonder Woman”. Dar fanii ei israelieni au avut reacţii negative, iar ca urmare, actriţa şi-a şters postarea.

1027 afișări
Imaginea articolului Actriţa din ,,Wonder Woman": ,,uciderea israelienilor, dar şi a palestinienilor nevinovaţi, este îngrozitoare"

IDF/Warner Bros.

Actriţa israeliană Gal Gadot a postat un ,,story" pe contul ei de Instagram în care a făcut o paralelă între uciderile israelienilor şi palestinienilor.

Dar în urma criticilor dure din partea numeroşilor fani, vedeta „Wonder Woman” a şters postarea şi şi-a cerut scuze, scrie Haaretz.

Gal Gadot, născută pe 30 aprilie 1985, în Petah Tikva, Israel, a făcut armata în IDF, lucrând ca instructor de combat fitness în cei doi ani de serviciu militar obligatoriu

În 2004, a concurat din partea Israelului la Miss Universe, iar din 2009 s-a apucat de actorie, jucând în filme ca Fast & Furious (2009),    Wonder Woman (2017), Red Notice (2021) şi în Death on the Nile (2022).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici