Administraţia Donald Trump practică "terorismul psihologic şi politic", acuză Venezuela

Administraţia de la Washington practică o formă de "terorism psihologic şi politic", acuză Guvernul de la Caracas după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a dispus restricţii de intrare pe teritoriul american pentru cetăţenii din Venezuela, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

635 afișări
Imaginea articolului Administraţia Donald Trump practică "terorismul psihologic şi politic", acuză Venezuela

Administraţia Donald Trump practică "terorismul psihologic şi politic", acuză Venezuela

Decizia SUA privind restricţiile de circulaţie "este incompatibilă cu principiile de drept internaţional şi constituie o formă de terorism psihologic şi politic", acuză Ministerul de Externe din Venezuela.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a dispus duminică prelungirea restricţiilor de circulaţie pentru cetăţenii din Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria şi Yemen, adăugând pe lista sancţiunilor Coreea de Nord, Ciadul şi Venezuela.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici