Adolescent, arestat în SUA după ce a vrut să deturneze un avion de pasageri de dimensiuni mici

Un adolescent a fost arestat preventiv după ce a încercat să deturneze un avion de mici dimensiuni în cursul unei scurte curse comerciale în statul american Alaska, anunţă autorităţile americane, citate de site-ul agenţiei Associated Press.

511 afișări
Imaginea articolului Adolescent, arestat în SUA după ce a vrut să deturneze un avion de pasageri de dimensiuni mici

Adolescent, arestat în SUA după ce a vrut să deturneze un avion de pasageri de dimensiuni mici

Băiatul de 16 ani a vrut să deturneze un avion Piper Cherokee Six care efectua o cursă comercială între localităţile Napakiak şi Bethel, informează postul KYUK-AM.

Adolescentul a preluat cu forţa comanda avionului imediat după decolare.

„Avionul s-a îndreptat periculos spre sol", dar a fost redresat, au comunicat autorităţile din Alaska.

Adolescentul a fost imobilizat de o pasageră, iar pilotul a reuşit să preia controlul asupra aeronavei, care a revenit la Napakiak.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici