Agresorii lui Valeriu Boboc ar putea fi identificaţi în baza unor noi probe obţinute de anchetatori

Procuratura R.Moldova a descoperit înregistrări video ce ar putea permite identificarea persoanelor care l-au ucis pe Valeriu Boboc în timpul violenţelor din aprilie 2009, a declarat procurorul general al R.Moldova, citat de ediţia online de sâmbătă a Ziarului de Gardă.

10 afișări
Imaginea articolului Agresorii lui Valeriu Boboc ar putea fi identificaţi în baza unor noi probe obţinute de anchetatori

Agresorii lui Valeriu Boboc ar putea fi identificaţi în baza unor noi probe obţinute de anchetatori (Imagine: Radu Stefan/Mediafax Foto)

Valeriu Zubco a declarat, pentru Ziarul de Gardă, că au fost descoperite noi înregistrări video realizate în noaptea de 7 spre 8 aprilie, care ar putea permite identificarea persoanelor care l-au ucis pe Boboc.

El a apreciat că dosarul este complex, dar ar putea fi trimis în scurt timp instanţei.

Zubco a mai spus că anchetatorii au obţinut mai multe informaţii, inclusiv despre maşina cu care a fost transportat trupul neînsufleţit al lui Valeriu Boboc până în curtea Spitalului de Urgenţă, unde a fost abandonat fără explicaţii.

Alegerile din 5 aprilie 2009 din Republica Moldova au fost urmate de violenţe de stradă, soldate şi cu victime, printre care s-a numărat şi Valeriu Boboc, despre care experţi internaţionali au afirmat că a murit în urma unor lovituri puternice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici