Al-Qaida: Moartea lui Osama ben Laden măreşte dorinţa de răzbunare

Liderul organizaţiei Al-Qaida în Maghrebul Islamic (AQMI) a afirmat că moartea lui Osama ben Laden va mări dorinţa jihadiştilor de a ataca interesele occidentalilor, a anunţat joi centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

593 afișări
Imaginea articolului Al-Qaida: Moartea lui Osama ben Laden măreşte dorinţa de răzbunare

Al-Qaida: Moartea lui Osama ben Laden măreşte dorinţa de răzbunare

"Prin acest act, nu aţi făcut decât să măriţi puterea de război (...)", a declarat liderul AQMI, Abu Mussab Abdel Wadoud, într-o înregistrare audio, potrivit SITE.

"Prin acest act aţi mărit animozitatea Umma (naţiunea musulmană-n.r.) faţă de voi şi dorinţa sa de represalii împotriva voastră, precum şi încăpăţânarea sa de a lupta împotriva voastră şi de a vă învinge", continuă liderul AQMI, adresându-se occidentalilor, în acest mesaj de peste nouă minute.

AQMI a deplâns într-un mesaj din 8 mai moartea liderului al-Qaida, Osama ben Laden, ucis de un comando american la 2 mai, în Pakistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici