Alain Juppe, primarul oraşului Bordeaux, a dat asigurări că nu-l va înlocui pe Francois Fillon în cursa pentru preşedinţia Franţei

Alain Juppe a anunţat că nu va candida la preşedinţia Franţei, în contextul în care mai mulţi lideri ai partidului Republicanii au sugerat că ar fi oportună înlocuirea lui Fillon cu primarul oraşului Bordeaux, care a pierdut alegerile primare din cadrul partidului, scrie Le Figaro.

389 afișări
Imaginea articolului Alain Juppe, primarul oraşului Bordeaux, a dat asigurări că nu-l va înlocui pe Francois Fillon în cursa pentru preşedinţia Franţei

Alain Juppe a făcut această declaraţie la primăria din Bordeaux.

Francois Fillon, candidatului partidului Republicanii în scrutinul prezidenţial francez, a declarat săptămâna trecută că acuzaţiile privind angajarea ilegală a soţiei sale sunt "în totalitate fabricate pentru a opri candidatura" sa la alegerile prezidenţiale şi a dat asigurări că va nu se va retrage din cursa pentru preşedinţia Franţei.

Pe de altă parte, mai mulţi lideri ai partidului Republicanii au sugerat că ar fi oportună înlocuirea lui Fillon cu fostul premier Alain Juppe, care a pierdut alegerile primare din cadrul partidului în faţa lui Fillon.

Recent, Bruno Le Maire, fost ministru al Agriculturii, a declarat că va demisiona din echipa de campanie a lui Francois Fillon, după ce acesta a decis să rămână în cursa electorală deşi va fi supus unei proceduri de investigare formală.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici