Albania a vândut Georgiei armament de trei milioane de dolari - presă

Albania a vândut Georgiei armament în valoare de trei milioane de dolari, potrivit unor informaţii confirmate de Centrul Albanez de Comerţ Exterior, relatează agenţia Makfax în pagina electronică.

31 afișări
Imaginea articolului Albania a vândut Georgiei armament de trei milioane de dolari - presă

Albania a vândut Georgiei armament de trei milioane de dolari (Imagine: Mediafax/AFP)

Albania a vândut Georgiei grenade de mână, proiectile şi alt tip de muniţie.

Informaţile, vehiculate de presă, au fost dezminţite anterior de premierul albanez Sali Berisha, care a le-a calificat drept "invenţii".

"Ideea că Albania vinde armament Georgiei este o descoperire uimitoare", a declarat Berisha, acuzând Rusia că menţine o poziţie ostilă în relaţiile cu Albania.

Şeful Guvernului de la Tirana a subliniat că Albania sprijină Georgia în criza din Caucaz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici