Alegerile din R.Moldova: Partidul Comuniştilor, pe primul loc după numărarea a 49,2% din voturi

Partidul Comuniştilor din R.Moldova a obţinut 41,2 la sută din voturile exprimate la alegerile legislative anticipate de duminică, potrivit rezultatelor oficiale anunţate de Comisia Electorală Centrală luni, după numărarea a 49,2 la sută din voturi.

38 afișări
Imaginea articolului Alegerile din R.Moldova: Partidul Comuniştilor, pe primul loc după numărarea a 49,2% din voturi

Alegerile din R.Moldova: Partidul Comuniştilor, pe primul loc după numărarea a 49,2% din voturi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Pe locul al doilea se află Partidul Liberal Democrat, cu 27,9 la sută din voturi, urmat de Partidul Democrat, cu 13,3 la sută, şi Partidul Liberal, cu 8,5 la sută din voturi.

Celelalte partide au obţinut mai puţin de 4 la sută din voturi, situându-se sub pragul electoral necesar pentru intrarea în Parlament.

Secretarul Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, a precizat că următoarele rezultate oficiale vor fi comunicate luni dimineaţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici